Minden, amit a furgonmentésről tudni érdemes

Furgonmentés

Furgonmentés

A furgonmentés 12 alapszabálya

2021. július 28. - Taki autómentő

A furgonmentés 12 alapszabálya autómentős szemmel

Sokan úgy gondolják, hogy a furgonmentés ugyan olyan autómentős tevékenység, mint a klasszikus autómentés. Sajnos őket ki kell ábrándítanunk. A furgonmentésnek számos kritikus pontja van, amit, ha nem ismerünk, akkor számos kellemetlenséggel találhatjuk szembe magunkat megrendelőként és kivitelezőként egyaránt. Mostani írásunkban összesen 12 furgonmentéssel kapcsolatos alapszabályt mutatunk be megrendelőre és autómentőre lebontva.

furgonmentes.jpg

Mire figyeljünk, ha furgonmentést rendelünk meg egy autómentős vállalkozástól?

  1. Mikor felhívjuk az adott vállalkozást kérdezzük meg, hogy rendelkeznek-e a furgonmentéshez szükséges autómentős felszereléssel.
  2. Minden egyes esetben adjuk meg az elhelyezkedésünk koordinátáit, hogy az autómentő tudja, hogy hova kell kiérkeznie.
  3. A hívás pillanatában adjuk meg, hogy honnan hová szeretnénk a furgonunkat elszállíttatni.
  4. Mindig egyeztessük a fuvar végleges költségét és kérdezzük meg, hogy a számla rendezését készpénz mellett bankkártyával is tudjuk-e rendezni?
  5. Az autómentős kollega felhívásakor mindig adjuk meg a jármű típusát, körülbelüli súlyát, illetve, hogy a furgonon van-e áru vagy sem.
  6. Érdemes olyan autómentős céget választani a furgonmentéshez, amely rakománybiztosítással rendelkezik. Így garantált a nyugalmunk a szállítás ideje alatt.

 

Mire figyeljünk autómentős szakemberként furgonmentés során?

  1. Mikor a hívás beérkezik, kérdezzünk rá, hogy a mentésre váró furgon, hol helyezkedik el és hova kell majd elszállítani.
  2. Mindig kérdezzünk rá, hogy a mentésre váró furgon milyen márkájú és milyen típusú, mekkora az össztömege és van-e rajta áru vagy sem.
  3. Soha ne vállaljuk el azoknak a furgonoknak a szállítását, amelyhez nincs meg a szükséges autómentő technológiánk. Ha megfog minket a rendőr, akkor komoly büntetésre számíthatunk.
  4. Mikor papír nélküli furgont kell szállítani egyik helyről a másikra, mindig pontosítsuk a felrakás és lerakás pontos helyét.
  5. Anélkül soha ne induljunk útnak, hogy nem egyeztettük le a megrendelővel a munka elvégzéséért járó pontos összeget.
  6. Mikor a furgonmentést megrendelik, mindig érdemes megtudni, hogy hány plusz személy tartózkodott a járműben és ezek közül mennyit kell elszállítani.

 

furgon.jpg

Furgonmentés összegzés röviden


A furgonmentésnek vannak bizonyos szabályai. Abban az esetben, ha ezeket betartjuk megrendelői és autómentői vonalon, akkor mindenki elégedett lesz a teljesítés után. Ha Önnek autómentőre vagy furgonmentésre van szüksége, keresse a Taki autómentőt az év minden egyes napján éjjel-nappal.

 Taki autómentő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furgonmentes.blog.hu/api/trackback/id/tr4916615078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása